The York

Highland Park, CA 2010

The residual and infrastructural character of this rear patio and restaurant addition was informed by the tangle of power lines that dominate the existing lot. Those infrastructural vectors are collected to produce a canopy of suspended steel cables that coalesce into an undulating ceiling surface over the new dining area. The concrete paving is repeatedly cut away on a varying grid to allow the plants at the periphery to advance toward the tables at the center. A new perforated-metal-clad structure with restrooms and storage channels patrons from the existing restaurant to the new patio.

With Ann Wright and Juan Lau

 1 / 14 
The York The York The York The York The York The York The York The York The York The York The York The York The York The York
PossibleMediumsKite NikeSF PhoenixTower BoffoLindaFarrow NewMuseumTents DaeguGosanLibrary SqirlCanopy MOCAListeningRoom BuenaventuraSchool SlipstreamInstallation SlipstreamDrawings YaleAssemblyPavilion CatenaryWhorl Maximiliano DisasterCenter RoscomareAddition WoodlotHouse SurfacePocheStudies TheYork CafeDeLeche Earl'sGourmet StackedInstallation TechnicolorBloom StackPavilion DetroitSuperDivision WoodburyFabLab UnboundExhibition WhiteHouseRedux BeirutExhibitionCenter LinerCompetition AdditionalExperience